Bruidsbloemen brengen sfeer

De mooiste dag! En daar horen bloemen bij. Ze geven sfeer en romantiek. Geheel passend bij de wensen van het bruidspaar, worden de mooiste creaties gemaakt. 


Jullie bruiloft is de mooiste dag van jullie leven. Samen genieten van liefde, geluk en blijdschap. Op zo'n bijzondere dag horen natuurlijk bloemen die zullen zorgen voor de ohhh's en aahhh's. Tijdens een vrijblijvend adviesgesprek kunnen we samen de mogelijkheden bespreken. Persoonlijk en gebaseerd op jullie wensen, ga ik aan het werk. Zo wordt er rust en overzicht gecreeerd en kunnen jullie onbezorgd uitkijken naar jullie grote dag. 
Op de dag zelf kan ik jullie en jullie ceremoniemeesters ontzorgen, door als bloemstylist aan het werk te gaan. Zo geniet iedereen van alle mooie momenten en wordt er niets gemist. 
Op een feestelijke en elegante manier, met tegelijkertijd eenheid in bloemen en in styling, zal jullie bruiloft prachtig worden aangekleed. Het wordt een dag om nooit te vergeten. 

  • Vrijblijvend adviesgesprek

Tijdens een ontmoeting met jullie als bruidspaar nemen we al jullie wensen door en wordt een duidelijk overzicht opgesteld. 

  • Bruidsbloemen

Voor jullie grote dag worden de gewenste onderdelen voor jullie gemaakt. Bezorgen of ophalen is beide mogelijk. Helemaal passend in jullie dagplanning.


  • Bloemstyling op locatie
    Tijdens jullie bruiloft wordt de locatie of locaties voor jullie aangekleed. Er wordt zoveel mogelijk achter de schermen gewerkt en elke dierbare van jullie bruiloft kan van het begin tot het einde genieten van alle momenten die jullie dag op de planning heeft.


Op een rijtje:

Mogelijkheden 

In kernwoorden en korte zinnen, per onderdeel, wat je mag en kunt verwachten

Adviesgesprek 

Vrijblijvend


Bij keuze voor bruidsbloemen van de Wilgenroos, een proefboeket kado!

Bruidsbloemen

Onderdelen: 


♥️Bruidsboeket

♥️Bruidegomscorsage

♥️Corsages daggasten

♥️Autoversiering

♥️Locatiedecoratie

♥️Weggooiboeket

♥️Overige wensen


Bloemstyling op locatie

Onderdelen: 


Aankleding op locatie
Hierbij kan gedacht worden aan backdrop voor de ceremonie, kerkversiering, taart en toost, diner, feestlocatie etc. 


Verplaatsen van bloemwerken naar andere locaties.